Wat kom je te weten tijdens de infosessies?

Tijdens de infosessies gaan we in op de richtlijn voor het betrekken van naasten in de GGZ: waar deze richtlijn vandaan komt en welke aanbevelingen erin staan. Ook geven we je een blik op het aanbod van de Familiereflex, waar je als hulpverlener of zorgorganisatie beroep op kan doen. Alle onderdelen van het aanbod, vind je ook via deze website, namelijk de Quickscan, de vormingsmogelijkheden en de incompany- coachingstrajecten.  

In de periode tussen juni en oktober 2021 vonder er verschillende live infosessies plaats. Heb je deze gemist? Je kan de infosessie hier online bekijken.

Van gedachten wisselen bij een Q&A?

Hoewel de richtlijn werd opgemaakt voor de hele geestelijke gezondheidssector, kunnen er natuurlijk verschillen zijn tussen de toepassing ervan in de specifieke werkingen. Denk aan de toepassing binnen mobiele teams, ambulante begeleiding, residentiële setting,… – en vanuit verschillende disciplines zoals hulpverleners, therapeuten, artsen, beleidsmedewerkers,…

Daarop gaan we dieper in tijdens de interactieve Q&A sessies per setting. We staan samen stil bij de aanbevelingen uit de richtlijn en wat ze betekenen in bepaalde contexten.

De inhoud van elk van de sessies sluit bij de eigen accenten van de setting. We gaan de interactie aan over de toepassing binnen een specifieke doelgroep. Dat sluit niet uit dat ook wie niet in de gerichte setting werkt, er wel uit kan leren. Daarom worden de sessies voor alle geïnteresseerden opengesteld en kunnen we maximaal met elkaar uitwisselen en leren.

Hieronder vind je een overzicht van de nog geplande Q&A’s. Staat er momenteel geen Q&A gepland voor de setting waarbinnen je werkzaam bent? Laat ons je interesse dan weten en we organiseren een extra sessie!Heb je vragen? Contacteer ons

Contact cliënt

Contact formulier voor klanten.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.